Support Windows datorer

Startar inte din dator  ? Misstänker du att din dator blivit drabbad av virus ? Har du drabbats av ”polisviruset”  eller av någon annan form av kapning av din dator ?  Vi har hjälpmedlen och kunskapen för att kunna hjälpa dig att få igång din dator igen .

Vill du uppgradera till senaste versionen av windows 10 ® Vi kan hjälpa dig med uppgradering eller ev återställning efter oönskad uppgradering .

Behöver din dator snabbas upp ? Vi hjälper dig att byta ut hårddisken uppgradera minnen och andra komponenter som kan behövas bytas för att din dator skall fungera som du vill.

Har ett foto eller ett annat dokument försvunnit ? Vi hjälper dig att återställa dessa.

Vi jobbar med alla typer av operativsystem och alla versioner av Windows operativsystem , slå en signal på 0703-788773 / 0414-30460 eller mejla på tommy@it-tek1.se

IT service på Österlen för privatperson eller företagare.