Support Mac

Vi erbjuder dig hjälp med din Mac om du har problem med olika inställningar av tex mejl mm apple-id och icloud mm  . Behöver du byta din hårdvara kan vi hjälpa dig med att få det löst. Vi bistår även vid uppgraderingar till nya versioner av operativsystemet.  Vill du byta upp dig till en nyare Mac så bistår vi med den hjälp du behöver för att komma igång .

Vill du i stället gå över till att börja jobba med Windowsbaserade pc hjälper vi dig med att flytta ditt data och förbereda för användning.

IT service på Österlen för privatperson eller företagare.