Support Nätverk

FIBER

Skall du byta till fiber ?  Är du tveksam till vilken leverantör av fiber tjänster du skall välja ? Vill du veta vad som din befintliga utrustning kan förväntas ge för resultat ?  Vi har erfarenheten för att du skall kunna välja rätt utrustning och leverantör utifrån ditt  behov.

Behöver du ansluta nätverk i en extern byggnad eller vill du ha trådlös täckning i gästhuset eller utomhus ? Vi har många olika typer av lösningar som kan passa dig, valet är ditt utifrån ditt behov av hur du skall nyttja din fiberanslutning.

ADSL ( koppartråd/telejack)

Tycker du dig ha dåligt bredband ? Är ditt trådlösa nätverk för svagt ? Är du orolig över om ditt nätverk är säkert ? Har du problem med att få den utlovade hastigheten på ditt bredband  ? Vi erbjuder dig felsökning av ditt nätverk oavsett om det är trådbundet eller trådlöst. Vi kan hjälpa dig med de flesta kända märkena som de stora bredbands leverantörerna använder sig av. Vi hjälper dig i kontakten med leverantörerna för att tillsammans med leverantören lösa nätverksproblemen hos dig som kund.

 

IT service på Österlen för privatperson eller företagare.